Marleen Vissers - Over mij

Hallo, ik ben Marleen, GZ-psycholoog en oprichtster van MV Psychologie. Mijn kenmerken zijn nuchterheid, daadkracht, enthousiasme, creativiteit, samenwerkingsvermogen en positiviteit.

Na het afronden van mijn universitaire studie orthopedagogiek heb ik de GZ-opleiding gevolgd bij SPON Nijmegen. Daar heb ik mij gespecialiseerd in diverse therapievormen, waaronder CGT, ACT, schematherapie, EMDR, MBCT, Floorplay, sensorische informatieverwerking en progressiegerichte therapie.

Mijn werkzaamheden strekken zich niet alleen uit binnen mijn eigen praktijk, maar ik ben ook betrokken bij het expertisebureau OKJ en het moeder-kindhuis Huisje Boompje Baby. Met een achtergrond in de psychiatrie, jeugdhulpverlening en gehandicaptenzorg heb ik uitgebreide ervaring in de behandeling van diverse klachten, zoals angst, eetproblematiek, prikkelverwerkingsproblematiek, depressie, ADHD, negatief zelfbeeld, sombere stemmingen en autisme.

Mijn missie is om zorg praktisch en toegankelijk te maken. Ik sta open voor vragen, zoek naar kansen en hanteer een oplossingsgerichte aanpak. Heb je vragen of wil je meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen.

Registraties en keurmerken

Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

Registraties

KvK. 77582276
AGB code praktijk : 94065424
AGB code persoonlijk: 94106945
BIG registratie: 99922598725

Samenwerkingen