MV psychologie

Welkom bij MV Psychologie, waar praktische en effectieve ondersteuning geboden wordt aan jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen die extra steun kunnen gebruiken. De benadering is gebaseerd op gedragstherapeutische technieken zoals cognitieve gedragstherapie, schematherapie, ACT en EMDR, evenals aanvullende traumabehandelingen. Alle methoden en technieken zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van evidence-based praktijken en worden toegepast volgens landelijke richtlijnen.

Je kunt je aanmelden als je moeite hebt met het doorbreken van vastgeroeste patronen, een kritische stem in je hoofd hebt, of worstelt met angst, somberheid of frustratie. Mijn aanpak richt zich op groei, waarbij we samen kijken naar de boodschap achter jouw klachten. Dit helpt ons niet alleen te begrijpen wat er speelt, maar ook om concrete stappen te zetten om hiermee om te gaan.In het eerste gesprek bespreken we jouw uitdagingen, doelen en wat daarvoor nodig is. Vervolgens werken we in de sessies samen aan praktische oplossingen voor jouw dagelijks leven. Bij MV Psychologie kun je rekenen op ondersteuning om weer op de goede weg te komen. 

Aanmeldingen en wachtlijst

Er is op dit moment een aanmeldstop ingesteld. Dit betekent dat er geen nieuwe aanmelding worden aangenomen voor de wachtlijst.

Elke zorgverzekeraar heeft een zorgteam die kunnen helpen bij het vinden van een plek voor behandeling. Voor CZ is het zorgteam te bereiken op 013-5949110.

Via PsyZorg ZO Brabant vind je andere praktijken in de omgeving en hun wachttijden.

Voor het beste zorgadvies: mijnzorgverzekeraar.nl

Spoed - Indien er sprake is van een crisissituatie dien je contact op te nemen met de huisarts of buiten kantoor tijden met de huisartsenpost (tel in regio Eersel 0900-1232024). Wanneer je last hebt van suïcidale gedachten of je je zorgen maakt dat iemand in je omgeving dit heeft, kun je contact opnemen met 113 Zelfmoordpreventie via het nummer 113 of chatten via www.113.nl.